FORGOT YOUR DETAILS?

Over ons

Hier vindt u alles over het vakantiepark en -huisje!

Het Fonteinbos

Optimaal tot rust komen in deze bosrijke omgeving!

Het Fonteinbos is een kleinschalige bungalowpark met vrijstaande vakantiehuisjes, waaronder de Specht een van is. Door de bomen rondom de accommodatie geniet van uw privacy. Ook is er vermaak voor de jeugd met enkele speeltuinen en een tafeltennis tafel. U kunt zelf nog een wandeling maken in het aangrenzende bosgebied.

Minder-valide

Bent u minder-valide en wilt u toch genieten van een vakantie in een bosrijke omgeving? Dan kunt u bij ons terecht, wij hebben een slaapkamer en sanitaire voorzieningen op begaande grond.

Wat bieden wij aan?

We hebben een fiets ter beschikking voor een boodschapje of een fietstocht, u kunt gezellig bord spelletjes spellen en voor buiten hebben we nog een arsenaal aan buiten spelen zoals badminton rackets, cricket en tafeltennis batjes.

Wat is er aanwezig?

Voor de echte keukenprinsen en prinsessen zijn er verscheidene keukenattributen aanwezig zoals een oven en magnetron. Ook kunt u een wasje draaien in de wasmachine.

De Specht

Kom genieten, wees welkom!

Wij ontvangen u graag in ons vakantiehuisje, in het huisje kunnen 8 mensen geherbergd worden. Er zijn vier slaapkamers (twee kamers met tweepersoonsbedden en 4 losse bedden verdeelt over twee kamers). Op de bovenverdieping is ook nog een toilet aanwezig en wastafels.

Overige informatie

Vvv kantoor Mar en Klif

Museum tevens balie voor toeristische informatie

Golfbaan

9 holes golfbaan

Tennisbaan

Pinautomaat

In het dorp Oudemirdum bevindt zich een pinautomaat.

TOP