FORGOT YOUR DETAILS?

Oudemirdum

Het dorp waar de vakantiewoning is gevestigd, op 500m afstand bent u al in het dorp. In het pittoreske Oudemirdum is een bakker,slagerij,snackbar,fietsenverhuur en een buurtsuper. Voor de grote boodschap zult u naar Balk of Lemmer moeten. In de hoofdstraat (De Brink) kunt u gezellig op het terras zitten bij verscheidene restaurants of aan de stamtafel bij de stamkroeg.

t' Mirnser Klif

Een prachtig strand waar ook watersporten te beoefenen zijn, op een paar kilometer verwijdert van het vakantiehuisje. Perfecte plek om zandkasteeltjes te bouwen, strandwandelingen en om lekker af te koelen.

Ijsboerderij de Buterkamp

Een bezoekje aan de Ijsboerderij is zeker de moeite waard op een zwoele zomermiddag voor een beetje afkoeling. Echte boeren-ijs afkomstig van de koeien die daar rondlopen die je daar persoonlijk voor kan bedanken.

De Hege Gerzen

Bij de Hege Gerzen is er voor ieder wat wils. Je kunt er zwemmen,midgetgolfen,voetgolfen en verschillende minigames spelen. Het voormalige Sybrandy's speelparadijs is ook recentelijk verhuist naar deze locatie, dus er zijn ook verscheidene speeltoestellen aanwezig.
TOP